top of page

CIRCUITE VENTILATIE

O gamă largă de circuite de ventilație pentru terapie intensiva de la adulți până la nou-născuți, potrivite pentru diferite ventilatoare și disponibile în diferite lungimi, configurații și tipuri de tuburi.

O gamă largă de circuite de ventilație pentru îngrijirea critică a adulților, potrivite pentru diverse ventilatoare și disponibile în diferite lungimi, configurații și tipuri de tuburi.

2000000 BS Section Header_web x 400.jpeg

Circuite Ventilație Adult

Oferim o gamă de circuite de ventilație de unică folosință pentru adulți pentru a fi utilizate cu majoritatea ventilatoarelor pentru transportul sau transferul inter-departamental și inter-spital.

2072-000 22mm Transport BS with vent.jpeg

Circuite de ventilație transport 22mm

O gamă de circuite de ventilație pentru resuscitare concepute pentru ventilația / resuscitarea manuală a nou-născuților în UIC și în zonele obstetricale.

image-000.jpg

Circuite de ventilație resuscitare nou nascuti

O gamă de circuite de ventilație pe două niveluri disponibile cu fir incalzit si pentru ventilație pasivă, potrivite atât pentru pacienții adulți, cât și pentru copii.

5804-000 BiPAP® System - 22M15F swivel patient connector_IMP_web.jpeg

Circuite de ventilație pe două niveluri

O gamă de circuite de ventilație neonatale și pediatrice disponibile în diferite opțiuni de tuburi compatibile cu majoritatea ventilatoarelor găsite în prezent în zonele de terapie intensivă neonatală.

_canvas3.jpeg

Circuite de ventilație neonatală de 10 mm și pediatrice de 15 mm

Circuitele de ventilație nFlow ™ oferă o soluție completă de îngrijire CPAP pentru sugari și sunt compatibile cu toate driverele de flux și umidificatoarele.

Image40.jpeg

nFlow ™ Circuite de ventilație nazale CPAP

bottom of page