top of page
image-000.jpg

Circuite de ventilație resuscitare nou nascuti

O gamă de circuite de ventilație pentru resuscitare concepute pentru ventilația / resuscitarea manuală a nou-născuților în ATI și în zonele obstetricale.

Circuite de ventilație neonatală de resuscitare cu PEEP variabil

Circuitele de ventilație de resuscitare Intersurgical de 10 mm Flextube ™ sunt concepute pentru ventilația / resuscitarea manuală a nou-născuților în unitățile de terapie intensivă neonatală și obstetricale.

Presiunea insipratorie de vârf și PEEP inițial sunt setate înainte de utilizare, PEEP poate fi ajustat cu ușurință prin modificarea orificiului situat la capătul circuitului dinspre pacient fără a fi nevoie să reglați debitul.

6430-xxx_6431_Tom_Thumb_Screen.jpeg
Screenshot 2021-09-19 at 21.05.25.png

Cod

Descriere

Buc/Cutie

6431000

 Circuit de resuscitare neonatală Flextube de 10 mm cu PEEP variabil, cot dublu pivotant, 1,2 m

15

6430000

Circuit de resuscitare neonatală Flextube de 10 mm cu PEEP variabil, cot dublu pivotant, 0,8 m

15

6433000

Circuit de ventilație neonatală de 10 mm Flextube pentru resuscitare cu PEEP variabil, cot dublu pivotant, conectori Neopuff® și conectori universali, 1,2 m

15

6432000

Circuit de ventilație de resuscitare neonatală Flextube de 10 mm cu PEEP variabil, cot dublu pivotant pentru Neopuff®, 1,2 m

15

6432001

Circuit de ventilație de resuscitare neonatală Flextube de 10 mm cu PEEP variabil, cot dublu pivotant pentru Neopuff®, 2 m

10

Circuite de ventilație neonatală cu PEEP nereglabil

Circuitele de ventilație de resuscitare Intersurgical de 10 mm Flextube ™ sunt concepute pentru ventilația / resuscitarea manuală a nou-născuților în zonele NICU și obstetricale.

 

Presiunea de vârf insipratorie și PEEP inițial sunt setate înainte de utilizare, PEEP poate fi ajustat cu ușurință prin modificarea orificiului de la capătul pacientului sistemului fără a fi nevoie să reglați debitul.

6315000 10mm Flextube neonatal resuscitation BS with no adjustable PEEP Section Header_can
6354-000_int_web.jpeg

Cod

Descriere

Buc/Cutie

6354000

Circuite de ventilație neonatală de 10 mm Flextube ™ pentru resuscitare cu PEEP nereglabil, 0,8 m

20

Despre circuite de ventilație pentru resuscitare nou nascuti

O gamă de produse de resuscitare neonatală de 10 mm care încorporează un control al orificiului reglabil pe cotul pacientului pentru a oferi PEEP variabil.


Fluxul prin circuitul de ventilație este stabilit în conformitate cu cerința de debit maxim inspirator al pacientului. Presiunea inspiratorie maximă este, de asemenea, setată pe dispozitivul de resuscitare de către personalul autorizat, astfel încât PEEP poate fi ajustat adiacent/ în apropierea pacientului utilizând reglarea prin clic pe capacul PEEP, dacă este necesar. Conectorul versatil pentru pacient 22M / 15F nu numai că se potrivește tuturor interfețelor, dar se rotește pentru a ajuta pacientul și pentru a crește eficiența etanșării.

Aceste circuite de ventilație pot fi utilizate în unitățile de terapie intensivă neonatală și obstetricale cu următoarele platforme de resuscitare și drivere de gaz:

• Dräger®
• Airshields Hilrom
• GE® Datex-Ohmeda®, Giraffe®, Panda®

• Viamed Tom Thumb®
• Fisher & Paykel® Neopuff

Ajustare PEEP

Opțiuni de tuburi de 0,8 m, 1,2 m și 2 m

Fara reglari accidentale în timpul funcționării

image-007.jpg

Oferim mai multe opțiuni pentru diferite sisteme de ventilare

Multitudine de conectori

22M / 15F se potrivește tuturor interfețelor pacientului

SURSE VIDEO

DESCARCARI

bottom of page