top of page
Abstract Background

- Organizare si Certificari -

Suntem o companie cu capital privat, fondata in anul 2010, avand ca obiect de activitate comertul cu ridicata al produselor farmaceutice. Compania are sediul in Bucuresti, Sector 4, Splaiul Unirii nr. 86

Organizatia noastra este certificata conform SR EN ISO 9001:2015 de catre CERT QUALITY – Organism de Certificare.

- Misiunea Noastra -

Misiunea TMS – Top Medical Supplier este sa anticipeze si sa raspunda nevoilor personalului medical si pacientilor, facilitand astfel accesul acestora la produse medicale si tehnologii de ultima generatie. Mentinerea unor standarde inalte in activitatea desfasurata, furnizarea unor produse de top, cu raport optim calitate-pret, au determinat recunoasterea companiei noastre ca unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata distributiei de dispozitive medicale.

- Portofoliu Produse -

Partener si distribuitor autorizat in Romania al producatorului Intersurgical - Marea Britanie/Italia, oferim solutii flexibile pentru managementul cailor respiratorii, anestezie, terapie intensiva, medicina de urgenta, terapia cu oxigen si aerosoli, terapia CPAP si NIV.

Produsele distribuite de noi sunt proiectate si fabricate in concordanta cu standardele de calitate in domeniul dispozitivelor medicale, Intersurgical acordand o atentie sporita reducerii impactului asupra mediului inconjurator

path2558.png
Intersurgical logo.png

- Portofoliu Clienti -

Portofoliul de clienti include spitale de stat orasenesti, municipale, judetene, de urgenta, centre universitare, centre de oncologie, cardiologie, pneumoftiziologie, spitale si clinici private, clinici veterinare din tara.

 

Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti, Institutul Clinic Fundeni, Spitalul Universitar de Urgenta Elias, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta "Pius Brinzeu" Timisoara, Institutul de Boli Cardiovasculare Prof CC Iliescu, Medlife, Monza, Regina Maria, Sanador, etc sunt doar cativa din cei care beneficiaza de produsele noastre.

 

Pentru confirmarea calitatii si eficientei produselor si a profesionalismului echipei, va putem pune la dispozitie recomandari din partea colaboratorilor.

bottom of page