top of page
image-005.jpg

Circuit de ventilație DuoFlow - Intersurgical®

Circuitul de ventilație bi-lumen DuoFlow ™ include o cale de inspirație și expirație a gazului într-un singur circuit cu ram de 22 mm.

Designul cu un singur ram scade greutatea circuitului în comparație cu un circuit tradițional „Y” și, prin urmare, reduce potențialul de tracțiune sau torsiune plasat pe conexiunea căilor respiratorii a pacientului.

DuoFlow™ - Circuit de ventilație anestezic

Septul interior turnat intern creează o diviziune etanșă la gaz și permite transferul de căldură între gazele inspirate și cele expirate, optimizând căldura și umiditatea gazului. 

Circuitul de ventilație DuoFlow nu are DEHP, în plus, designul cu un singur ram reduce conținutul de material și deșeurile ulterioare, ceea ce reduce substanțial impactul general asupra mediului.

image-005.jpg
2920-011_int_web.jpeg

Cod

Descriere

Buc/Cutie

2920000

Sistem anestezic respirator DualFlow(22mm) + cot luer, ≥ 1.8m

12

2920001

Sistem anestezic respirator DualFlow(22mm) + cot luer + punga rezervor 2L, ≥ 1.8m

12

2920010

Sistem anestezic respirator DualFlow(22mm) + cot + linie monitorizare, ≥ 1.8m

12

2920011

Sistem anestezic respirator DualFlow(22mm) + cot + linie monitorizare + punga 2L , ≥ 1.8m

12

Eficiență termică îmbunătățită

Designul unui singur ram scade greutatea circuitului, minimizând orice tracțiune sau torsiune plasată pe căile respiratorii ale pacientului.

Simplu, sigur și convenabil

Raml unic îmbunătățește poziționarea și sprijinul, reducand numărul de conexiuni între pacient și aparatul de anestezie. Totodată, opțiunea unei linii integrate de monitorizare reduce acest lucru.

Performanță si precizie

Conformitatea redusă a circuitului crește precizia ventilației livrate prescrise, păstrând în același timp o calitate drapabilă.

Gazele inspiratorii sunt încălzite la temperatura gazelor expirate, rezultând o umiditate optimă a gazelor livrate pacientului.

Tester de scurgere

Testerul de scurgere furnizat împreună cu fiecare circuit confirmă integritatea lumenului interior pentru a preveni amestecarea accidentală a gazelor inspirate cu cele expirate, oferind siguranță pacientului.

Marime universala

Potrivit pentru pacienții adulți și copii, cu un volum curent de > 50 ml, ceea ce poate ajuta la simplificarea îngrijirii pacientului, la reducerea stocului și spațiul de depozitare necesar.

Un singur ram, două funcții

SURSE VIDEO

DESCARCARI

bottom of page