I-Gel

I-Gel

Sonda de intubatie I-Gel este un dispozitiv nou si inovator pentru controlul cailor aeriene supraglotice, fabricat din elastomer termoplastic pentru uz medical; acesta este moale, cu aspet de gel si transparent. I-Gel este conceput pentru a crea o etansare anatomica, negonflabila, a structurilor faringiene, laringiene si peri-laringiene, evitand in acelasi timp, traumatismele de compresie.

Acest dispozitiv a fost dezvoltat dupa cercetari extensive ale literaturii de specialitate, cu privire la dispozitive de intubatie supraglotice, extraglotice, periglotice si intraglotice, datand inca din secolul al 18- lea. Pentru a garanta ca forma, flexibilitatea si contururile I-Gel corespund perfect structurilor specifice faringiene, laringiene si peri-laringiene s-au studiat sectiuni anatomice ale gatului, endoscopii faringo-laringiene directe si indirecte, radiogarfii cu raze X, date de imagistica medicala obtinute prin TC si RM.

I-Gel este un dispozitiv perfect din punct de vedere anatomic care efectueaza o imprimare fidela a acestor structuri, fara a provoca forte multidirectionale de compresie sau traumatisme datorate dislocarii tesuturilor si structurilor vecine.

I-Gel a fost conceput ca un dispozitiv care se poate pozitiona perfect pe structura laringelui, oferind o aderenta peri-laringiana perfecta si in consecinta nefiind necesara utilizarea mansetei gonflabile.

I-Gel este disponibil, in prezent, in trei marimi pentru adulti si patru marimi pentru pediatrie:

 

Cod produs

Descriere produs

Nr. buc/cutie

8205

i-gel, pentru adult cu conformatie mare (+90 kg), Marimea 5

25

8204

i-gel, pentru adult cu conformatie medie (50-90 kg), Marime 4

25

8203

i-gel, pentru adulti cu conformatie mica (30-60 kg), Marime 3

25

8225

i-gel, pentru  copil cu conformatie mare (25-35 kg), Marime 2.5

10

8202

i-gel, pentru copil cu conformatie mica (10-25 kg), Marime 2.0

10

8215

i-gel, pentru sugar (5-12 kg), Marime 1.5

10

8201

i-gel, pentru nou nascut (2-5 kg), Marime 1.0

10